четвер, 9 грудня 2010 р.

Комітет по захисту прав жителів міста Самбора

Доброго Дня шановні Самбірчани. 
До Вас звертається заступник Голови Правління ГО "Комітет по захисту прав жителів міста Самбора"- Мелех Ігор Богданович.
Наша організація створена групою Самбірчан, права яких було погвалтовано і це проводиться і надалі. Створена вона у 2005 році час, коли Самбір пережив арешт мера п. Т.Тершовчина, а при владі був в.о. мера п. Роман Чаплик. Дякуючи цій людині наша організація існує, бо сказати правду на реєстрацію такої організації не дав би згоди ні п. Кіт, ні п. Копиляк. Отож організація є, вона діє...Багатьох зацікавить, чому при Коту вона не працювала, чому про неї не було чути...Вона не могла працювати...це зрозуміють ті люди, котрі мали звертались до п. Кота за відповідними питаннями. Нам Кіт сказав, що Вам тут не місце, і пригрозив ... не нам, а сім'ям...


Отож, дякуючи богу Ми пережили правління п.Кота нас демократично без ніяких додаткових питань було до зареєстровано (реєстрація в Державного реєстратора) і ось Ми перед Вами. Це організація, яку Ми створили для Вас Самбірчани, для тих кому потрібний захист -  будь який, юридичний, фінансовий,
комунальний та інші...
Шановні жителі міста Самбора, будьте активними. Самбір завжди славився мудрими, чесними, згуртованими людьми..., а тепер моя хата з краю, а що я можу зробити..., а що я.., я ніде не хочу пхатися.... Це не правильна майже згубна думка.... по трохи, по трохи і ми разом все зробимо на добре. Єднаймося. Гуртуймося.
ГО "Комітет по захисту прав жителів міста Самбора" зареєстрований по адресу: 81400, м.Самбір, вул. Стуса 4 кв 7., але там дуже мале приміщення і щоб правильно і нормально працювати Ми будемо просити у Самбірської міської ради, якесь соціальне приміщення де б Ми могли збиратися з Вами дорогі самбірчани хоча б раз на тиждень запрошувати наших представників нової влади та разом вирішувати усі на болілі за багато років проблеми. Звертайтеся. Також просимо Вас дзвонити нам на мобільні телефони: пропонуйте спілкуйтеся з нами.
Єрошенко Олег Володимирович тел.0938398495 - Голова Правління ГО"Комітет по захисту жителів міста Самбора".
Мелех Ігор Богданович тел.0932573639 - заступник Голови Правління ГО "Комітет по захисту прав жителів міста Самбора".
Запрошуємо Вас всіх до співпраці шановні Самбірчани. З повагою до Вас Правління ГО "Комітет по захисту прав жителів міста Самбора"

Немає коментарів:

Дописати коментар